Nyheder

Nyheder

15. januar 2018

Vi kan nu tilbyde stangstål i følgende kvaliteter:

Varmvalset stang i kvalitet S355J2H
Koldtrukket stang i kvalitet S355J2 h9
Automatstål 11SMnPb30+C/SH h9
Sejhærdet 34CrNiMo6 Q+T

——————

17. februar 2016

Stålrør AS har i forbindelse med opkøbet af den svenske grossist Rotec i Halmstad udvidet sin savekapacitet med seks nye save samt vaskanlæg. Stålrør A/S har med opkøbet af Rotec fået seks nye save.

Med opkøbet har Stålrør AS med et slag udvidet savekapaciteten med godt 50-60 procent. Hos Rotec kan man kappe, børste og vaske rør fra Ø 5 mm til 950 mm, og det giver muligheder – også på den danske side af Øresund.

– Vi har altid kunnet skære rør og haft de store save og skærecentre, men nu har vi muligheder for også at tage lidt mere forfinede opgaver i form af rør, der har lidt større krav til overflader og tolerancer, fortæller administrerende direktør hos Stålrør AS, Lars Lembcke Nielsen.

– Vi kører med de her save i tre skift nu, og vi har 800.000-900.000 oveskæringer per uge, så det er temmelig vildt, det vi kan. Ingen opgave er for lille – eller for stor for den sags skyld, tilføjer han.

Stålrør AS har traditionelt været leverandør til møbelindustri og den rustfri branche og har også arbejdet i aluminium og sort stål, mens Rotec traditionelt har været leverandør til den europæiske bilindustri.

Stålrør AS er en del af en skandinavisk gruppe, som i forvejen råder over et af Skandinaviens største kapningscentre og lagre i Sverige.

kilde:metal-supply.dk

Læs hele artiklen her